کاتالوگ محصولات

سرلاک برنجی به همراه شیر

Created by: داروخانه دکتر عطاری

موارد مصرف :

غذای کمکی کودک از پایان 6 ماهگی

شرایط نگهداری :

در جای خشک و خنک نگهداری نمایید.

روش مصرف :

قبل از تهیه به دقت دست ها و ظرف غذای کودک را بشویید. آب آشامیدنی تمیز را به مدت 5 دقیقه جوشانده و بگذارید خنک شود. 150 میلی لیتر آب ولرم را اندازه بگیرید و در ظرف کودک بریزید. 50 گرم یا 9 قاشق غذاخوری سر صاف سرلاک را به آن اضافه کنید. مخلوط را هم زده تا به صورت یکنواخت درآید و سپس با یک قاشق تکیز به کودک بخورانید.

توضیحات :

بهترین سن شروع غذای کمکی پس از پایان ماه ششم زندگی کودک است زیرا بعد از این زمان نیازهای غذایی کودک فقط با شیر مادر تامین نمی شود و دستگاه گوارش شیرخوار توانایی هضم و جذب غذاهای نیمه جامد را پیدا می کند.
غذای کمکی مناسب برای کودک باید تمیز و بهداشتی تهیه شود، نرمی آن متناسب با سن کودک تغییر کند، حتی الامکان به طور تازه تهیه شود و مقوی و مغذی باشد.موادی که انرژی غذا را بیشتر می کنند: «روغن »ها دارای انرژی هستند و افزودن مقدار کمی روغن به غذای کودک به خصوص کودکی که آهسته رشد می کند توصیه می شود چون انرژی روغن نسبت به موادغذایی دیگر بیشتر است و روغن ها مثل کره، روغن زیتون و روغن مایع بدون اضافه کردن حجم غذا، انرژی غذا را بیشتر می کنند ضمن این که روغن باعث نرم شدن غذا می شود و خوردن آن را برای شیرخوار راحت تر می کند.
«قند و شکر» هم انرژی زا هستند ولی مصرف آن برای شیرخوار زیر یک سال توصیه نمی شود چون ذائقه او به طعم شیرین عادت می کند و زمینه برای بروز مشکلاتی نظیر چاقی در بزرگسالی فراهم می شود.
موادی که علاوه بر انرژی، پروتئین غذا را بیشتر می کنند:
برای افزایش پروتئین غذا حتی الامکان کمی گوشت به غذای شیرخوار اضافه کنید می توانید انواع حبوبات مانند نخود، لوبیا و عدس را به طور کامل پخته و بعد از ماه هشتم به غذای شیرخوار اضافه کنید.به غذای شیرخوار تخم مرغ اضافه کنید به طور مثال تخم مرغ آب پز را داخل سوپ پس از طبخ بریزید و یا آن را با کمی شیر مخلوط و نرم کنید و به شیرخوار بدهید (تا قبل از یک سالگی از دادن سفیده تخم مرغ خودداری کنید).مواردی که ویتامین ها (A و C) و املاح آهن، روی و کلسیم غذا را بیشتر می کند:
انواع سبزی های با برگ سبز مانند جعفری، شوید و گشنیز را که دارای ویتامین A، C و آهن هستند به غذای شیرخوار اضافه کنید.از انواع سبزی های زرد و نارنجی رنگ مانند هویج و کدو که دارای ویتامین A هستند در غذای شیرخوار استفاده کنید.جوانه غلات و حبوبات دارای انرژی، پروتئین، ویتامین و املاح هستند. از قبل جوانه گندم، ماش یا عدس را تهیه و پودر کنید و در انتهای طبخ داخل غذا بریزید هم چنین می توانید جوانه تازه را له و پس از خشک کردن جوانه آن را پودر و به غذای شیرخوار اضافه کنید.
تذکر:
بعد از هربار مصرف باقی مانده غذا را دور بریزید.
درب قوطی را بعد از هربار مصرف محکم ببندید.
محتویات قوطی باز شده حداکثر تا 4 هفته قابل مصرف می باشد.

ما را دنبال کنید

lpgptalar3

 

best instagram logo download here 15

ورود پرسنل

worker

تماس با ما

  • گرگان ابتدا خیابان ولیعصر جنب عدالت 1
  • 017-32224576
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • alarm clock  09:00صبح الی 21:00بعدظهر